Tisk za podjetja

Poskrbimo, da imate manj dela in porabite manj časa za koriščenje tiskarskih storitev.

Zapomnimo si vaše grafične podobe in vaše želje, obenem pa vam pripravimo ponudbo izključno za potrebe vašega podjetja.

Podjetjem omogočamo, da se osvobodijo vseh obveznosti povezanih s tiskom. Vnaprej analiziramo potrebe in zahteve vašega podjetja in vam na osnovi dosedanjih potreb in interesov pripravimo ponudbo tiskarskih storitev, ki jih redno potrebujete.

S pričetkom sodelovanja prihranite na času.

Tisk za podjetja je namenjen podjetjem, ki imajo redne zahteve po tisku in želijo bolj samodejen in nemoten potek dela, naročanja ter plačevanja. Prav tako pa prinaša nižje stroške storitev, saj je delo z naše strani lahko opravljeno hitreje.

Ker ste naša redna stranka imamo vaše grafične datoteke vedno pri roki, tako jih ne rabite vedno znova iskati in pošiljati, obenem pa tudi poznamo vaše želje. Enako velja za plačevanje in navajanje podatkov o podjetju ter izražanje vaših zahtev.

Zaradi bolj nemotenega procesa sodelovanja in rednih potreb vam lahko nudimo nižjo ceno tiska in ostalih dodatnih storitev.

Imate kontakt osebe, ki skrbi za vaša naročila, zato vedno dobite sogovornika, ki pozna vas in vaše podjetje, ter ve kakšna je osnova dogovora. Tako lahko naročate hitreje in porabite manj časa, obenem pa tudi obisk naše poslovalnice ni nujno potreben.

Želite več informacij?

Galerija


Dostavimo

Naše tiskovine lahko po dogovoru še isti dan dostavimo po Ljubljani in v roku enega dne po celotni Sloveniji.

Že v 1 uri

Zavedamo se, da je čas v nekaterih situacijah izrednega pomena. Zato omogočamo najhitrejši tisk, kadar ga potrebujete.

kakovostno & dostopno

Imamo sredstva, ki omogočajo vrhunsko kakovost tiska. Pomembna pa je tudi cena, zato uporabljamo materiale in načine, ki so dovolj kakovostni in cen

Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.

S prijavo na e-novice se strinjate, da Pancopy Printstudio, Silvan Dan Pančur s.p., v skladu s svojo politiko zasebnosti do vašega preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.