Cenik diplomskih nalog

Cena vezave diplomske naloge je odvisna od številnih dejavnikov. Diplomsko nalogo sestavljajo platnice, vsebina (listi in tisk) in kazalo (opcijsko). Lahko se izbere še zlato-tisk na platnice in na hrbtni stran diplomske naloge, poleg tega pa še CD oz. DVD zapis. 

Cena tiska diplomske naloge pri nas znaša 0,06 € za črno-beli tisk in 0,25 € za barvni tisk. Ceno tiska diplomske naloge tako sestavlja število črno-belih strani in število barvnih strani diplomske naloge.

Vezava diplomske naloge se pogosto narobe razume. Vezava diplomske naloge ne pomeni tudi tiska (čeprav pri oglaševanju vezave vedno navajamo ceno s tiskom, da ne zavajamo), ampak pomeni ceno izdelave platnic in “povezave” teh platnic skupaj z vsebino naloge, ki smo jo natisnili. Cena vezave diplomske naloge je odvisna od št. izvodov, saj strošek vezave diplomske naloge pada skupaj s količino. Večja kot je količina naročenih izvodov diplomske naloge za vezavo, tem nižja je cena vezave diplomske naloge za posamezni izvod.

Cena vezave diplomske naloge pri nas znaša do 9,76 € na posamezni izvod. Pri naročilu več izvodov diplomske naloge pa je cena na izvod nižja.

Skoraj vsaka diplomska naloga vsebuje tudi zlato-tisk (vsaj na platnice). Zlato-tisk je lahko v zlati ali v srebrni barvi. Cena je za obe enaka in znaša 1,83 € za prednjo stran in 2,56 € za hrbet diplomske naloge.

Barva platnic diplomske naloge se izbere po vaši želji. Pri nas ponujamo tako osnovne kot tudi dodatne barve platnic diplomske naloge, ki jih izberete sami in ne povečajo stroška izdelave.

Kazalni trak diplomske naloge je opcijski, lahko ga izberete, lahko ne, cena pa znaša 1,22 €.

Čas vezave diplomske naloge oz. izdelave diplomske naloge smo v Pancopy dali na izbiro vam. Ker opažamo, da je pogosto potreba po tem, da se zadnji hip natisne diplomsko nalogo, smo dodali kot možnost “vezava diplomske naloge v eni uri”. S tem omogočamo res najhitrejšo vezavo v Sloveniji, ko to res potrebujete, a ne  zastonj. Cena za vezavo v eni uri znaša 5,9 € in velja za 1 izvod (ostale izvode prejmete v najkrajšem možnem času). Takrat morajo namreč naši tiskarji pustiti drugo delo in takoj začeti z vezavo diplomske, sicer ne bi uspeli tako hitro izvesti vezave.

Omogočamo tudi dostavo diplomske naloge po Ljubljani ali po Sloveniji (naslednji dan s Pošto Slovenije). Storitev ni brezplačna in se plača po ceniku Pošte Slovenije. Dogovori se predhodno, ob naročilu.


Dostavimo

Naše tiskovine lahko po dogovoru še isti dan dostavimo po Ljubljani in v roku enega dne po celotni Sloveniji.

Že v 1 uri

Zavedamo se, da je čas v nekaterih situacijah izrednega pomena. Zato omogočamo najhitrejši tisk, kadar ga potrebujete.

kakovostno & dostopno

Imamo sredstva, ki omogočajo vrhunsko kakovost tiska. Pomembna pa je tudi cena, zato uporabljamo materiale in načine, ki so dovolj kakovostni in cen

Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.

S prijavo na e-novice se strinjate, da Pancopy Printstudio, Silvan Dan Pančur s.p., v skladu s svojo politiko zasebnosti do vašega preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja e-novic.